Stats

 

Totalul afișărilor de pagină

Un agent SPP a amenintat un jurnalist - dau cu tine de pamant!

În următorul videoclip vă voi arăta că s-a dus pe apa sâmbetei cam totul în România şi că băsescu (scriu aşa din respect pentru el) a contaminat cu tupeul şi nesimţirea sa pe toţi cei cu care intră în contact.

Jurnaliştii ArtPress s-au izbit de un zid de agresivitate la vizita preşedintelui băsescu în Târgovişte în septembrie 2009. Câţiva agenţi SPP i-au îmbrâncit pe jurnaliştii de la Trustul de presa ArtPress, Laura Manafu şi Andrei Vasiliu, când aceştia au încercat să-i adreseze doar câteva întrebări preşedintelui traian băsescu. Mai mult, un agent SPP l-a ameninţat pe jurnalistul Andrei Vasiliu: "Dau cu tine de pământ!", stârnind revolta celorlalţi ziarişti din apropiere. Jurnalistul Andrei Vasiliu a încercat doar să-i adreseze o întrebare preşedintelui. traian băşescu l-a ignorat şi a intrat în Muzeul de Artă din Târgovişte, deşi oprirea respectivă nu exista în programul vizitei, transmis presei. Ulterior aveam să aflăm că preşedintele traian băsescu a acordat câte un interviu televiziunilor portocalii din Dâmboviţa, în Muzeul de Artă (!), în timp ce restul jurnaliştilor erau ţinuţi afară, la poarta muzeului şi erau îmbrânciţi şi ameninţaţi de agenţi SPP.




MORALA ACESTUI MIC REPORTAJ: băsescu îşi exersa demult nesimţirea-i caracteristică şi ce nu au înţeles cei doi jurnalişti naivi şi creduli este că el e cel care a dat ordin paznicilor să nu lase presa incomodă şi indiscretă să-i pună întrebări deranjante care să-i strice buna dispoziţie înainte de un whiskeanu` cu gheaţă.
Aranjamentul a fost cam aşa: handicapul ăla major cu ochi de peşte, care se zice că e ofiţer de relaţii cu presa din partea SPP (la cum arată şi cum se comportă eu zic că a avut mari pile de a ajuns acolo), a aranjat cu presa portocalie din jud. Dâmboviţa să se întâlnească în interiorul Muzeului de Artă, fără presa incomodă. Adică inclusiv cei de la ArtPress.
Vă spun eu dragii moşului: n-aţi pierdut nimic. Băsescu a mimat un dialog cu presa portocalie, le-a luat boaşele un pic la refec şi le-a făcut capul mare roboţeilor portocalii şi s-a retras undeva în spatele muzeului la un whiskeanu` cu gheaţă aşa cum îi place lui.

Leave a Comment

Va invit sa comentati cat doriti, dar tineti minte ca ele sunt blocate inainte de a fi aprobate, asa ca nu va inghesuiti si nici nu va obositi sa comentati idiotenii sau sa spamati. Aici eu sunt tiranul si eu permit care comentarii vor apare si care nu. Spor!

Share

Converted studiopress theme | Best search engine | Free unlimited email by Blogger Templates