Stats

 

Totalul afișărilor de pagină

Căpitanul Necula Mihai un alt jeg care se hrăneşte din buzunarul nostru

Domnul din imagine, pentru marea majoritate un anume "domn" căpitan de jandarmi, pe numele său complet, Necula Mihai, lucrează în cadrul Direcţiei de Cercetare-Documentare. Îmi puteţi transmite mai multe date despre comportamentul său şi despre persoana sa comentând fără niciun fel de frică şi fără să fie nevoie să vă dezvăluiţi identitatea. Comentariile vor fi întâi în aşteptare aşteptând aprobarea mea spre publicare pe site.
Datele vor fi verificate înainte de a fi publicate.
Priviţi ce gest de huligan face zdreanţa asta de om, în condiţiile în care se pare că dobitocul este în misiune însoţind mitingul de comemorare a Revoluţiei Române din decembrie 1989: arată puţin de tot mascat degetul mijlociu cameramanului care îl filma!

21 decembrie 2010


În timp ce filma participanţii la comemorare aflaţi pe partea carosabilă, a observat unul din numeroşii jandarmi în civil care supraveghează întrunirile publice. Când reporterul Alfa News a început să-l filmeze pe respectivul jandarm, acesta i-a arătat degetul mijlociu. Imaginile sunt elocvente şi dezonorante pentru un reprezentant care ar trebui să asigure respectarea legii în România. Probabil respectivul jandarm, a căpătat urâtul obicei la manifestaţiile împotriva scăderii cu 25% a salariilor bugetarilor. Alfa News va sesiza organele competente pentru sancţionarea jandarmului, deoarece acesta se afla în timpul serviciului, în misiune.

Colonelul Costel Gavrilă îndeamnă jandarmii să arate semne obscene presei

Şeful Jandarmeriei, colonelul Costel Gavrilă, arată că nu a învăţat nimic din comportamentul ce a dus la înlăturarea din funcţie a predecesorilor săi.
Astfel, într-un răspuns la sesizarea Asociaţiei "21 Decembrie 1989" referitoare la jandarmul surprins de Alfa News că arata gesturi obcene la comemorarea Revoluţiei, Gavrilă comunică revoluţionarilor că ofiţerul a fost “atenţionat”. Căutând legea care explică în ce constă "atenţionarea" am găsit Regulamentul din 6 martie 2009 (Regulamentul din 2009) al disciplinei militare:
Art. 55. – Pentru o abatere disciplinara comandantul poate lua una dintre următoarele măsuri:
a) să atragă atenția subordonatului asupra faptei săvârșite și a consecințelor acesteia și să-i indice modul de comportare în viitor;
În adresă se mai arată că Necula Mihai, căpitan în Jandarmeria română, a făcut gestul EXCLUSIV către persoana care filma. Deci Jandarmeria, prin colonelul Costel Gavrilă, recunoaşte astfel fapta săvârşită de căpitanul Mihai Necula dar singura pedeapsă aplicată este să îi indice modul de comportare viitor.
Probabil pe viitor căpitanul va arăta semne obscene cu ambele mâini...
Adresa primită de Asociaţia "21 Decembrie 1989", semnată de colonelul Gavrilă:
Fostul şef al Jandarmeriei Române, Olimpiodor Antonescu şi prim-adjunctul acestuia, Nicolae Rugina, au fost demişi de la conducerea instituţiei în luna ianuarie 2010 în urma scandalului privind angajările ilegale din IGJR.

Leave a Comment

Va invit sa comentati cat doriti, dar tineti minte ca ele sunt blocate inainte de a fi aprobate, asa ca nu va inghesuiti si nici nu va obositi sa comentati idiotenii sau sa spamati. Aici eu sunt tiranul si eu permit care comentarii vor apare si care nu. Spor!

Share

Converted studiopress theme | Best search engine | Free unlimited email by Blogger Templates