Stats

 

Totalul afișărilor de pagină

Chitaristul trupei Hara Valentin Muşat a fost agresat de jandarmi

Cum scria Mircea Badea pe blogul său în articolul Oamenii legii ca nişte brute odioase, eu zic că prin exemplele oferite de mine până acum (sunt puţine şi încă nu am terminat!) e puţin spus brută odioasă!
Mai jos îmi continui cursa mea împotriva dobitocilor şi idioţilor cu uniformă care încalcă orice lege şi uneori te nenoroceşte pe viaţă.
Cred că de-abia de zilele trecute mulţi-foarte mulţi români s-au trezit şi ei cam în ce ţară trăim! Sper că mulţi dintre ei nu au făcut prea tare în lenjeria intimă şi nici nu au dezarmat atât de tare încât să nu mai iasă în continuare la demonstraţii. Ar fi şi păcat!



Valentin Muşat, chitaristul trupei Hara, a fost agresat şi reţinut abuziv de jandarmi duminică, în jurul orei 22.30, în Piaţa Romană, unde acesta locuieşte.
Valentin Muşat a fost dus la secţia de Poliţie Ghencea, unde a fost anchetat şi amendat, spune Flavius Buzilă, solistul formaţiei, într-un comunicat. Potrivit lui Flavius Buzilă, duminică, în jurul orei 22.30, în timp ce se întorcea acasă de la un concert, Valentin Muşat "a fost bruscat şi reţinut de către jandarmi în zona Piaţa Romană - unde nu se întâmpla nimic".
Valentin Muşat a fost dus la secţia de Poliţie Ghencea, "anchetat, jignit şi agresat fără motiv până la 5:30 dimineaţa", mai spune Flavius Buzilă în comunicatul remis Mediafax. El precizează că explicaţiile lui Valentin Muşat "au fost în zadar", chitaristului trupei Hara aplicându-i-se şi "o amendă de 200 de lei pentru tulburarea gravă a ordinii publice". "Colegul nostru nu a participat la protest, nu a avut o atitudine agresivă faţă de jandarmi, nu a avut nicio legătură cu incidentele", a mai spus Flavius Buzilă.
Liderul trupei Hara a declarat că Valentin Muşat este încă în stare de şoc. „Nu a fost vorba de o agresiune foarte dură, dar este foarte şocat. Abia se adună. Este primul incident de genul acesta care i se întâmplă. Nu l-a crezut nimeni că el chiar în zona Piaţa Română locuieşte şi nici că nu a fost implicat în proteste. L-au urcat imediat în dubă", a mai spus Flavius Buzilă. Alături de Valentin Muşat, au mai fost ridicate în acelaşi timp alte persoane. "Erau vreo 30 de persoane. Iniţial, i-au dus la secţia de poliţie de la 1 Mai, dar pentru că acolo era plin, i-au dus la secţia de Poliţie Ghencea", a explicat Flavius Buzilă.
Valentin Muşat nu a semnat procesul verbal prin care i s-a aplicat amenda de 200 de lei pentru tulburarea gravă a ordinii publice.

Leave a Comment

Va invit sa comentati cat doriti, dar tineti minte ca ele sunt blocate inainte de a fi aprobate, asa ca nu va inghesuiti si nici nu va obositi sa comentati idiotenii sau sa spamati. Aici eu sunt tiranul si eu permit care comentarii vor apare si care nu. Spor!

Share

Converted studiopress theme | Best search engine | Free unlimited email by Blogger Templates