Stats

 

Totalul afișărilor de pagină

USL ajută protestatarii abuzaţi de forţele de ordine ale Jandarmeriei Române





USL face un apel la toţi cei care se consideră că au fost victimele unor abuzuri din partea forţelor de ordine, în aceste zile de protest în stradă, să comunice datele lor la adrese puse la dispoziţie de Uniune, în contextul solicitării de audierii ministrului Traian Igaş în Parlament.
“În aceste condiţii, facem un apel la adresa tuturor cetăţenilor care au fost victime ale unor abuzuri din partea forţelor de ordine sau au fost reţinuţi în mod neîntemeiat cu prilejul manifestărilor de protest din ultimele zile să ne comunice datele şi cazul lor pe una dintre următoarele adrese de email abuzuri@pnl.ro sau abuzurileputerii@psd.ro, fie în scris pe adresa sediului central al PNL, Bd. Aviatorilor, nr.86, sector 1, Bucureşti sau al PSD, Şoseaua Kiseleff, nr.10, sector 1, Bucureşti”, mai menţionează comunicatul de presă.

Leave a Comment

Va invit sa comentati cat doriti, dar tineti minte ca ele sunt blocate inainte de a fi aprobate, asa ca nu va inghesuiti si nici nu va obositi sa comentati idiotenii sau sa spamati. Aici eu sunt tiranul si eu permit care comentarii vor apare si care nu. Spor!

Share

Converted studiopress theme | Best search engine | Free unlimited email by Blogger Templates