Stats

 

Totalul afișărilor de pagină

A curs din nou sânge în Piaţa Universităţii






Cele mai grave violenţe de la Mineriadă încoace s-au produs, pe 14.01.2012, în centrul Bucureştiului. Protestatarii îi acuză pe jandarmi că au folosit excesiv forţa şi au făcut reţineri abuzive. 14 oameni loviţi cu bocancii şi bastoanele au ajuns la spital. Ba chiar un cameraman al unei televiziuni a căzut şi el pradă furiei jandarmilor. A fost pur şi simplu luat pe sus şi urcat într-o dubă a jandarmilor.
Fie că protestau, fie că se aflau în trecere, cei aflaţi în Piaţa Universităţii spun că au simţit pe propria piele bastoanele jandarmilor. Manifestanţii susţin că militarii au folosit excesiv forţa. Urmarea: oameni plini de sânge, îmbrânciţi, cu hainele rupte şi tăvăliţi pe jos.

Ambulanţele au roit în Piaţa Universităţii şi au acordat ajutor răniţilor. La 12 ore de la incidente, militarii nu au dat nici o explicaţie despre intervenţia violentă a scutierilor.
S-au lăudat doar cu amenzile.
Nu au fost numai jandarmii ci şi cei de la SPIR (Serviciul Poliţiei de Intervenţie Rapidă).

Leave a Comment

Va invit sa comentati cat doriti, dar tineti minte ca ele sunt blocate inainte de a fi aprobate, asa ca nu va inghesuiti si nici nu va obositi sa comentati idiotenii sau sa spamati. Aici eu sunt tiranul si eu permit care comentarii vor apare si care nu. Spor!

Share

Converted studiopress theme | Best search engine | Free unlimited email by Blogger Templates