Stats

 

Totalul afișărilor de pagină

Tânăr bătut de jandarmi până i-au rupt piciorul de tot

În acest videoclip se poate vedea, printre alte momente ale manifestaţiei, cum tânărul este bătut în mijlocul străzii, cu bestialitatea caracteristică jandarmilor, nu de unul-doi ci de 4-5 jandarmi.
Observaţi cum unul dintre jandarmi vine să dea cu piciorul în tânăr, fără să se sfiască de faptul că este filmat.
Sper din tot sufletul ca acei jandarmi care au făptuit acest lucru să nu fie doar eliminaţi din rândurile lucrătorilor jandarmeriei, ci şi să înfunde puşcăria şi să aibă timp să se gândească mult timp de acum încolo la ceea ce au făcut.














Să urmărim cu interes în presă ce se va întâmpla cu jandarmii care au nenorocit acest tânăr nevinovat căruia jandarmii de la Intervenţii i-au făcut zob oasele gleznei şi care nu va mai merge niciodată ca un om normal. Sunt curios dacă făptaşii infractori vor înfunda puşcaria pentru cel puţin 3 ani de zile.

Protestele de pe 14.01.2012 şi 15.01.2012, din Bucureşti, au fost cele mai sângeroase din ultimul deceniu. Victimele lor îşi vor aminti întreaga viaţă momentele de coşmar prin care au trecut. Ionuţ Şandru, tânărul al cărui picior a fost zdrobit duminică, a acceptat să vorbească, pentru Observator, de pe patul de spital. Nu mai ştie decât că a vrut să-i ia apărarea unui jurnalist şi apoi o durere cumplită.
Ionuţ a fost găsiţ în stare de inconştienţă de câţiva protestatari. L-au dus la cea mai apropiată ambulanţă SMURD. El nu îşi mai aminteşte mare lucru, în mintea lui sunt acum doar frânturi, lovituri, jandarmi şi multă durere. Nu ştie dacă a fost lovit sau dacă şi-a prins piciorul între gardurile jandarmilor. 

Ultimul lucru pe care şi-l aminteşte este că i-a luat apărarea unui reporter. Ieri a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Medicii trebuie să-i monteze o tijă. În timpul operaţiei au descoperit fragmente de os în măduvă aşa că au fost nevoiţi să oprească intervenţia. Va fi operat cel mai probabil din nou, săptămâna viitoare.

Toată familia îi este alături şi speră într-o recuperare rapidă. După ce va fi în afara pericolului, Ionuţ intenţionează să dea în judecată Jandarmeria Română.




Leave a Comment

Va invit sa comentati cat doriti, dar tineti minte ca ele sunt blocate inainte de a fi aprobate, asa ca nu va inghesuiti si nici nu va obositi sa comentati idiotenii sau sa spamati. Aici eu sunt tiranul si eu permit care comentarii vor apare si care nu. Spor!

Share

Converted studiopress theme | Best search engine | Free unlimited email by Blogger Templates