Stats

 

Totalul afișărilor de pagină

Jandarmii ameninta manifestantii pro Raed Arafat SMURD si anti Basescu Traian

D-le colonel ai găsit 2-3 bătrânei şi te împăunezi în faţa lor? Chiar aveai de gând să îi iei la bătaie cu jandarmii din subordine? Dacă erau "sportivii", "duduienii", "cordunenii" ori "sadovenii" aveai curaj sa spui asta?


 


Dragi tineri, nu vă lăsaţi manipulaţi!
Daca în fiecare zi de protest jandarmii arestează şi bat peste 100 de oameni, înseamnă că de 7 zile sunt mai puţin cu 700 de manifestanţi.
Să vină cât mai mulţi în Bucureşti şi ceilalţi care nu au posibilitate mergeţi în faţa Primăriilor, Consiliilor Judeţene şi Prefecturilor şi manifestaţi anti Băsescu şi împotriva acestui guvern ilegitim, format ulterior dintr-o alianţă cu UDMR şi UNPR.
Nu vă lăsaţi intimidaţi de jandarmi şi de poliţişti în gări. Spuneţi că mergeţi la rude şi nu plecaţi în grupuri!
Aşadar cu cât va fi mai lungi protestele, cu cât vom fi mai mulţi şi cu atât nu vor mai fi decât cei care ştiu ce vor şi nu se vor lăsa manipulaţi de nimeni.
Guvernanţii care au distrus o ţară întreagă material şi moral să înţeleagă că nu glumim şi că nu îi mai vrem.
Situaţia a devenit de nesuportat iar ei trebuie să înţeleagă că trebuie să renunţe şi să plece de la guvernare şi să lase loc alegerilor anticipate.
Important este că ne vede o lume întreagă că avem demnitate şi mai ştergem din mizeria care ne-au pus-o politicienii pe obraz.

Leave a Comment

Va invit sa comentati cat doriti, dar tineti minte ca ele sunt blocate inainte de a fi aprobate, asa ca nu va inghesuiti si nici nu va obositi sa comentati idiotenii sau sa spamati. Aici eu sunt tiranul si eu permit care comentarii vor apare si care nu. Spor!

Share

Converted studiopress theme | Best search engine | Free unlimited email by Blogger Templates