Stats

 

Totalul afișărilor de pagină

Şef al jandarmeriei, în vizită "de lucru" la PDL!





Conform postului de televiziune Antena 3, maiorul Iulian Gogu Claudiu, şeful Serviciului cercetare-documentare din cadrul Direcţiei Cercetare documentare şi combaterea faptelor antisociale, a fost surprins pe 20.01.2012 intrând în sediul central al PDL.

Surse din Jandarmerie au declarat că în cadrul serviciului condus de maiorul Iulian Gogu Claudiu, este angajat personal civil cu sarcina de a culege informaţii din zona publică: stadioane, baruri, cluburi, mitinguri, proteste.

Direcţia are indicativul UM 0575 şi are sediul în Judeţul Ilfov, pe Centura Capitalei.

Aceleaşi surse relatează că maiorul Iulian Gogu Claudiu a avut o ascensiune fulminantă, în 10 ani trecând de la profesia de simplu bucătar, la funcţi de şef de Compartiment în cadrul Direcţiei Jandarmeriei Municipiului Bucureşti.

Comentând intervenţia de la Antena 3 a purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, care la solicitarea moderatoarei Dana Grecu de a realiza identificarea persoanei prezentă în imagini, nu l-a recunoscut pe maiorul Iulian Gogu Claudiu, surse au precizat că acest lucru este aproape imposibil, birourile celor doi fiind situate pe acelaşi palier în clădirea Jandarmeriei.

Face parte din comisia de la Primăria Generală a capitalei care aproba mitingurile în Bucureşti.
Acelasi domn Gogu facea parte din grupul de civili misterioşi care colaborau cu persoanele mai mult decat dubioase, ce au contribuit la spargerea mitingului din seara zilei de 14 ianuarie 2012 din Piaţa Universităţii pentru ca Jandarmeria să aibă motiv să intervină.


mr. Iulian Claudiu Gogu planta garduri metalice la mitingul USL la Arcul de Triumf

Leave a Comment

Va invit sa comentati cat doriti, dar tineti minte ca ele sunt blocate inainte de a fi aprobate, asa ca nu va inghesuiti si nici nu va obositi sa comentati idiotenii sau sa spamati. Aici eu sunt tiranul si eu permit care comentarii vor apare si care nu. Spor!

Share

Converted studiopress theme | Best search engine | Free unlimited email by Blogger Templates