Stats

 

Totalul afișărilor de pagină

Jandarmii n-au oprit pe cine trebuie!



Salut atitudinea d-lui lt.-col. în rezervă dar şi spiritul de colegialitate şi susţinere al celuilalt ofiţer activ. O situaţie total inedită şi scandaloasă dacă stăm să ne gândim! Închipuiţi-vă cam ce a simţit ofiţerul superior când a fost pus faţă în faţă cu situaţia inedită!
Dacă toţi românii ar avea aceeaşi atitudine şi ar gândi la fel cred că cei asmuţiţi asupra noastră s-ar gândi de 5 ori până ar executa un ordin abuziv şi nu s-ar gândi doar la motivaţia (scuza): "Eu doar am executat un ordin!".
Un ordin abuziv şi care încalcă legile Statului Român poate fi refuzat să fie pus în execuţie conform regulamentului militar:
Conform "SECŢIUNII a 5-a - Obligaţiile militarilor subordonaţi privind disciplina militară, în art. 21:
(1) Neîndeplinirea unui ordin dat de comandant sau altă autoritate legală nu constituie abatere de la disciplina militară dacă ordinul nu este dat în forma prevazută de lege şi nu este în concordanţă cu actele normative in vigoare, obiceiurile războiului şi convenţiile internaţionale la care România este parte."

Leave a Comment

Va invit sa comentati cat doriti, dar tineti minte ca ele sunt blocate inainte de a fi aprobate, asa ca nu va inghesuiti si nici nu va obositi sa comentati idiotenii sau sa spamati. Aici eu sunt tiranul si eu permit care comentarii vor apare si care nu. Spor!

Share

Converted studiopress theme | Best search engine | Free unlimited email by Blogger Templates