Stats

 

Totalul afișărilor de pagină

Cum se fac angajarile in Jandarmeria Romana

Jandarmeria nu mai este o instituţie publică, ci una familială, în care relaţiile de serviciu nu sunt militare, ci de familie. În funcţie de poziţia faţă de lideri eşti astfel promovat, apreciat, recompensat. Sau, tot aşa poţi fi sancţionat şi îndepărtat.
În varianta asta, se pare că este în toată ţara adoptat acest model. Este adevărat că doar la animale poţi studia comparativ acest comportament.

Scoaterile la concurs ale unor posturi nu se fac atât de mediatizat, ci restrâns. Adică: prin intermediul ziarelor locale cu tiraj foarte mic care este posibil să nu fie cumpărate, nu se publică pe posturi de televiziune locale, pe siteuri proprii. Tot aşa prin informarea sumară poţi să fii indus în eroare cu data examinării sau alte condiţii. Adică posturi care s-au scos la concurs dar nu existau de fapt.
Unii au dat de 2-3 ori examene pentru a se încadra, dar nu au avut loc de rudele comandanţilor (neveste, copii, surori, fraţi, nepoţi, veri, cumnaţi, fini, naşi).
Mărturii ale unor jandarmi:
------------------------------
Îţi voi spune că, azi, cauza principală pentru care a decazut Jandarmeria este şi angajarea de pe stradă de absolvenţi cu diplomă de bac ca jandarmi.
S-au dat testări şi media lor la pregatire era 2,50, îţi dai seama?
De proşti ce sunt, şi pentru ca nu are nimeni încredere în ei, în ăştia nou-angajaţi, nu sunt lăsaţi să iasă pe stradă. Sunt ţinuţi în unităţi la munci. S-a dus la dracu Jandarmeria şi cei de sus au greşit tare.
Prostovanii ăştia cu diplome sunt în mare parte salariaţii Jandarmeriei Române moderne. Fiecare îşi merită soarta!
Mai puţin unii.

Acum, în contrapartidă şi pentru a susţine cele spuse de jandarmul de mai sus dau o mostră de gândire şi cultură din partea unui oligofren care lucrează în sistem:
"oriunde in romania si oriunde in lume daca ai o pila ai un pas inainte in fatza tuturor asta e logic si de ce sa ma ascunt sunt unul dintre acele persoane asa este in romania nu ai ce sa faci viatza este dura pentru totii toate la timpul lor, fiecare parine/unchii/ruda isi ajuta apropiatul sa intre cat mai usor si mai repede este logic , voi acum sincer nu ati face tot la fel ? asta sunt legii care nu ai ce sa le faci asa este oricunde in lume ca iti ajuti seamanul mai ales daca sti ca poti, oricum locurile pentru posturile scoase de catre jandarmeria locala sunt aranjate de la bucuresti  , oricum raman cateva si pentru oamenii ceilalti fara pile ca sa nu bata la ochii si se mai gandesc si la uni dar din 10 locuri macar 2 sunt aranjate , si chiar daca sunt 4 pilosi numai 2 intra si restul la urmatoarele angajari..."

Halucinant, nu? De la felul cum scrie (închipuiţi-vă cum a arătat foile la examen sau cum arat[ un proces verbal de contravenţie scris de semianalfabetul ăsta). Maestre, dacă scrii la fel de urât cum te exprimi tu, nu ai avut nu "balls" ci ouă de struţ de ai intrat în Jandarmerie. Dar cred că pe tine scoate doar la manifestaţii în rest te foloseşte doar la munci în curtea unităţii.

Leave a Comment

Va invit sa comentati cat doriti, dar tineti minte ca ele sunt blocate inainte de a fi aprobate, asa ca nu va inghesuiti si nici nu va obositi sa comentati idiotenii sau sa spamati. Aici eu sunt tiranul si eu permit care comentarii vor apare si care nu. Spor!

Share

Converted studiopress theme | Best search engine | Free unlimited email by Blogger Templates