Stats

 

Totalul afișărilor de pagină

Un filmuleţ pentru jandarmii şi protestatarii din Piaţa Universităţii - Video




Filmuleţul prezintă povestea a doi băieţi ce îşi petrec copilăria împreună. La maturitate unul dintre ei ajunge protestatar, într-una dintre revoltele arabe, în timp ce prietenul său ajunge să facă parte din trupele de ordine ale Poliţiei. Ideea filmuleţului este impresionantă prin mesajul transmis: indiferent de rolul social pe care îl avem, în viaţa de zi cu zi, cu toţii avem persoane dragi pe care nu am putea să le vedem îndurând atrocităţile din Piaţa Universităţii.
Mesajul se îndreaptă atât spre jandarmi, cât şi spre huliganii care apelează la violenţă. Jandarmii ar trebui să se pună în rolul părinţilor şi să se gândească cum se s-ar simţi ca unul dintre cei bătuţi să fie copilul lor. Protestatarii pot manifesta paşnic fără violenţe la adresa jandarmilor.

Leave a Comment

Va invit sa comentati cat doriti, dar tineti minte ca ele sunt blocate inainte de a fi aprobate, asa ca nu va inghesuiti si nici nu va obositi sa comentati idiotenii sau sa spamati. Aici eu sunt tiranul si eu permit care comentarii vor apare si care nu. Spor!

Share

Converted studiopress theme | Best search engine | Free unlimited email by Blogger Templates